Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Анализа о проблему система Каипинг контроле линија

Одмотавање, левелинг, смицања, слагање производна линија назива Каипинг линију. Његов задатак је да се котрља челичне плоче исправљање равнање, у складу са потребама наших производа је прошао у различитим дужинама, дворишта у овој стек након утовара пошиљке.
У овом тренутку, Каипинг линија углавном доноси аутоматску контролу, која се користи као следеће врсте контроле: Шан Индустријски Контрола машина, што се најчешће виђа у великом КАИПИНГ линији летеће маказе контролу. Схан программабле контролер АД АД против интерференције способност, стабилан и поуздан рад, постоји много Каипинг линија помоћу ПЛЦ контролу. Схан сингле цхип мицроцомпутер, посебно је погодан за индустријску контролу специјалног микроконтролера, у аутомобилској, алатне машине, кућних апарата и многе друге области су у широкој употреби. Доказано је у пракси да сингле-цхип микрокомпјутер апликација систем има много предности, као што су ниске цене, флексибилне излазне форме, и обичним корисницима грешке могу се бавити проблемом против интерференције. Схан бројач, бројач у КАИПИНГ линије је обично једноставан позиционирање одсецања, тешко је постићи неки од посебним захтевима корисника. Анализа процеса контроле процеса производње Каипинг линије, обичан 8-Бит је у потпуности компетентан, углавном да се реши тачност два главна проблема против интерференције и позиционирања.
За слагање оф Каипинг линије нумеричка контрола система засновано на појединачном цхип мицроцомпутер је Каипинг линије НЦ систем дијаграм је приказан на слици. 1, по МЦУ, тастатура, монитор, 4 пута дупло фреквенција дупло бројач фреквенција кола, импулса енкодера Сигнал Цондитионинг кола, релеј диск коло и тако на неколико делова. Монолитхиц цомпутер 89С51 је контрола језгро система, његову упуте систем и тако даље је идентичан са 89Ц51, али његова цена је јефтинија, је 89ц51 супституција производ. Тастатура се користи за подешавање радних параметара као што су дужина радног предмета, број континуираног машинске, унапријед кочења, коефицијент убрзања и успорења фактор. Овај систем користи за ПЦ Тип машине КСТ стандардну тастатуру. Сваки притиснути дугме је стандардна тастатура излаз кључ одговара код скенирања 2 бајтова, тастатура излаза 1 бајтова код скенирања, кроз интерфејс кола на сингле-цхип 1 прекида захтева МЦУ у Прекид сервис програма код скенирања анализе и генерирати одговарајуће главне вредности. Стандардни мала тастатура ради поуздано, елиминише софтвер да се тресе, на упит кључни услов и тако даље операције, изазива монолитни процесор имати више довољно времена да се бави операцију контроле у ​​процесу производње.
2 комплета ЛЕД седам сегмент дисплаи монитора систем који користи држава, рада параметара, вредности подешавања параметара и тако даље. Само у сваком дигиталном цев на крају ЦОМ отпорника дизајна 1-лимит, што поједностављује склоп и каблове, дисплеј се тиме не умањује. Пулс кодер је нека врста ротационог генератора импулса, који претвара механичку угао претвара у електричну пулс, који се може користити као детекцију положаја и откривања уређаја брзине у НЦ алатних машина и стања смицање локацији. Пулс енкодер је подељен на фотоелектричном типа, типа контакт и електромагнетне индукције типа 3 врсте. Фотоелектрични Пулс енкодер је поуздан и широко се користи.
Фотоелектрични Пулсе Енцодер даје два сета струјних сигнала, А и Б, које су приближан синусни талас од решетки током ротације. Сигнал А и Б Разлика фаза 90 °, увећањем пластика у квадратни талас. Ту је и "један заокрет пулс" под називом З-фаза пулс кроз решетке. З фаза импулси се често користе за генерисање Датум тачке алат машина, или као исправљање грешке сигнала.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga