Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Примена платформе за дизање хидраулике и његовог пораста и пада принципа

Са развојем технологије у индустрији и све већим степеном механизације, све више радова је почело да користи савремену машинерију и опрему уместо ручног руковања људима, што не само да смањује радни интензитет већ и значајно побољшава ефикасност рада. Хидраулична подизна платформа је механизована лифтинг опрема,

 

Потребно је само фиксирати на хидрауличну платформу за подизање или равнину, можете помоћи у постизању аутоматског поднева за подизање или падање. Оптимизовани дизајн хидрауличне платформе за дизање превазилази недостатке претходне технике. Због тога што усваја компактну затворену челичну конструкцију затворене стазе, спољашња грана мотора и жичане врпце су затворена у њој, што није лако за старење и корозију и продужава животни век.

 

Истовремено, хидрауличка платформа за подизање се не може користити само са осталом механичком опремом, већ се може користити и сам, широко употребљаван, једноставан рад, ниска цена, идеална опрема за подизање, широко се користи у декорацији, инсталацији климатизације и тако даље.

 

Наравно, хидрауличка платформа за дизање може се направити у различитим типовима како би се задовољиле потребе тржишта. Кључ је његова употреба је врло једноставна, процес његовог пораста је клипна бравица са бртвом картице у уље, шипка за причвршћивање кертриџа за картицу, у клип браву за картицу назад на уље, а тело картице се опушта; следећа картица која блокира клипну шипку у уље, Тијело картице је закачено у потпорну шипку, картица закључава клипну шупљину за враћање уља, а тијело картице је слободно. Под дејством главне опруге, главна клипна шупљина се враћа на пнеуматски лептир вентил, а хидрауличка подизна платформа ће се вратити у првобитни положај.

 

Када се хидрауличка подизна платформа мора спустити, тијело картице је закључано на подлошку, клипна брава за закључавање картице се враћа у уље, опушта на тијелу картице, главна клипна шупљина улази у уљу и главни погонски клип тијело картице се помера надоле, а картица Запорна клипна шипка испуњена је тијелом за картицу уља, а потпорни држач за закључавање је закључан; картица закључава клипну шупљину за враћање уља, доњи део кућишта ослобађа главну клипну шупљину, а хидрауличка подизна платформа помера се надоле под дејством главне опруге и гравитације.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga