Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Опсег примене и принцип рада Стрижне челичне машине за резање

Машина за резање челичне траке је врста опреме за уздужно сечење широког материјала ролне када се користи. Према томе, многе од индустрија имају реч у употреби, а машина са тракама се може користити за поделу папира. Паковање опреме у главним производима, тржиште паковања је често видљиво.


Машина за резање са челичним траком може се користити и за употребу кожне траке, тканине, пластике, филма и тако даље у индустрији, подметалним намотајима као што су тракасте траке, нерђајући челик, бакар ... његов главни за производњу челика произвођачи ваљкаре, електричну индустрију, аутомобиле, штанцање делова и тако даље.


Суштина константне контроле напона у процесу премања и навијања је потреба да се зна промена у пречнику оптерећења током рада. Као резултат промене пречника навоја, ради одржавања оптерећења, машини је потребан мотор. Излазни обртни моменат се мења када се промени промјер.


За фреквентни претварач серије В, пошто се може извршити контрола обртног момента, могуће је довршити контролу константног напона навијања. Инвертер серије В пружа три аналогна улазна порта, АУИ, АВИ, АЦИ. Овај тространи аналогни улазни порт може се дефинисати као низ функција, тако да можете одабрати било који начин као референцу обртног момента, на други начин као ограничење брзине.


Знамо да инвертор ради на ниским фреквенцијама, асинхрони мотори АЦ струјног резног мотора нису добри, обртни момент је низак и под-линеарни, тако да цео процес навијања покушава да избјегне навијање мотора у 2ХЗ испод . Дакле, мотор за навијање има минималну брзину.


Фабрика машина Вуки Пукин
Контакт: Пеијун Гуо
Моб: + 86-13951579100
Тел: + 86-510-83208381
Факс: + 86-510-83209882
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт, Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Сајт: хттп : //ввв.пкслиттер.цом

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga