Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Аутоматске кораке за састављање и рад аутоматске хидрауличне декоилер машине

Са структурне тачке гледишта установљено је да је аутоматска хидраулична машина за декоилер више од традиционалне стезаљке за подизање непокретности, хидрауличног уређаја за проширење и хидрауличког утоваривача и других уређаја и више помаже у побољшању храњења, коришћењу практичне и непокривене стабилности Не само то, у циљу олакшавања рада аутоматског хидрауличног уређаја, опремљен је и ручном кутијом.

Да бисте знали да је аутоматска хидраулична кутија са ручицом за руковање са хидрауличким утоварним колицима и дугме за избор режима рада на отвореном; и даље поједноставити радни процес, ручну кутију са операцијом горе и доље колица, колут напред и назад и отпуштање Тесна контракција смањује три врсте функција, према различитим захтевима за одабир различитих функција.

У стварној употреби, све док аутоматска машина са хидрауличким декоилером рукује са кутијом постављеном у ручном режиму, можете контролисати. Прво, подигните ручицу за притисак аутоматског хидрауличног покретача и смањите бунар за скупљање, а затим поставите ширину материјала у унутрашњост гвожђа типа А, након подешавања након постављања материјала за размршивање у средиште материјала и пратите -уп машина за нивелисање и средња линија доводника је поравнана.

Затим користите кран или виљушкар да бисте поставили материјал на платформу за учвршћивање у облику слова В у аутоматском хидрауличном покрету и управљали кутијом за ручку да би се материјал померио у држач материјала и близу бочне стране мембране; онда можете проширити колут уп колутом, спустити ручицу за материјал, извући положај подешавања ручице калема испод ручног точкића.

А затим прилагодите спољну страну бочне стране материјала блока типа А, употребом аутоматског хидрауличног држача предње ротације, пртљажник преокренути подешавање положаја главе материјала, исецање одговарајућег положаја траке за паковање материјала како би се завршио аутоматска хидраулика Унцоилер операција отклањања процеса отклањања процеса.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga