Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Инсталација машина за резање компактног метала

Компактна машина за резање метала је опрема за резање метала, захваљујући својој компактној структури, тако да не само мали отисак, већ и једноставан за монтажу. Али да ли је инсталација опреме или пре него што се пусти у рад, компактна машина за резање метала је наручена како би задовољила све аспекте својих захтјева.

Да би се осигурало тачно позиционирање компактне машине за резање метала на основу горе наведеног, референтна линија биће инсталирана у складу са постављеном централном заставом након што се опрема подигне на своје место. Референтна линија треба да се виси на линијском оквиру за подешавање и поравна са централном тачком жичног чекића; треба редовно поново користити током употребе како би се спречило померање жице.

Друго, подизање компактне машине за резање метала такође треба прилагодити. Главну радну површину опреме треба изабрати као референтну меру или референтну површину мерења. На основу трајне референтне тачке, у близини опреме би требало поставити помоћну референцу како би се олакшала уградња опреме. У подешавању надморске висине.

Прилагођени параметри такође компактни ниво метала и вертикала машине, радна површина уређаја или склоп спојне површине, можете директно измерити ниво нивоа; и уградња одвојених делова може бити ниво.

Вертикално подешавање компактне машине за резање метала може усвојити метод мерења висиће челичне жице, поставити жичани оквир изнад опреме и висити челичну жицу на врху и жичани чекић на доњем крају. Да би се спречило замах жичног чекића, тако да су измерени подаци тачни, жичани чекић треба ставити у буре, а затим користити микрометар унутрашњег пречника за мерење раздаљине између опреме и челичне жице, мјерења локације А, Б две тачке, према растојању између две тачке, може израчунати разлику између вертикале.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga