Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Карактеристике дизајна система Висока брзина резања на дужину

Висока брзина сечења до линије дужине је типична линија за сечење, која може ефикасно сјечити метални материјал и добити одличан квалитет сечења уз ефективну сарадњу серије јединица. Које су дизајнерске карактеристике овог линијског система са великом брзином?

У одређеној дужини одрезане линије дужине велике брзине не само да могу смањити различиту дужину и дебљину материјала, а величина производа након грешке резања не више од 1мм, што указује на то да је прецизност резања производне линије веома висока; Такође, са сечењем отпадака, двоструким вишенамјенским сечењем и другим јединственим карактеристикама, обична линија сечења се не може упоредити.

Судећи по прошлим радним искуствима, челична плоча ће бити скраћена након што га прекине линија за сечење. Да би се овај проблем превазишао, алгоритам за надгледање и надокнаду температуре се додаје линији дужине брзе сечења како би се контролисао систем за подешавање пута за сечење у било ком тренутку како би се осигурали У случају да се производи са топлим резањем хлађени производи прецизности.

У пракси главни процеси брзог сечења на линију дужине укључују скенирање челичне плоче, гнежење производа, оптимизацију путање резања, аутоматско управљање резањем, маркирање фабричке ознаке, извештај о задацима и сл., Што може учинити прераду материјала у једно вријеме и смањити трошкови опреме Поставите, уштедите трошкове.

У линији дужине са великом брзином, постоје контролори покрета, ПЛЦ, мерење температуре, опрема за пробијање и друга четири комуникациона опрема, а сви користе серијску комуникацију; Контролер кретања који контролише 14 оса, указујући на његов део софтвера Способност је такође веома моћна.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga