Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Мере предострожности за употребу и одржавање линије за резање челичне калупа хидрауличног притиска

Када користимо линију за резање челичних котура хидрауличног притиска, као корисник, морамо обратити пажњу на неке проблеме. Генерално, главне тачке за пажњу на линију за резање челичних калупа хидрауличног притиска могу се резимирати на четири тачке. Прва ствар је да се напон, струја и хидраулични еквивалент морају проверити и осигурати исправно и стабилно пре покретања. Друга ствар је да морате да обавестите особље у вези са њима пре него што уређај покрене.

Треће, особље мора пазити на сигурност приликом коришћења линије за резање челичне цеви хидрауличног притиска и не сме ручно да додирује материјале који раде ручно, како би се избегле повреде. Четврто, током операције, обратити пажњу на одржавање како би се осигурало да опрема може бити стабилна и нормална. Заправо, поред ових садржаја, у свакодневном раду, потребно је добро одржавање.

На примјер, прије започињања производних радова, особље мора пажљиво провјерити главне дијелове линије за резање калупа хидрауличног притиска и осигурати нормално. Обратите пажњу на пуњење уља за подмазивање како бисте осигурали добро подмазивање. Укратко, могу се резимирати следеће тачке:

1. Редовно чишћење и преглед компоненти линије за пресечивање калупа хидрауличног притиска треба периодично вршити како би се елиминисале скривене опасности.

2. С обзиром да хидраулички притисни челични ланац за одсецање углавном користи мрезни пресек и попречну резну јединицу како би завршио производњу, требао би се одабрати одговарајући уздужни нож и ножасти нож.

3. Свакодневно одржавање линије за резање калупа хидрауличног притиска мора бити добро обављено. Држите опрему и животну средину на месту чистом и осигурајте да су покретни делови опреме у добром стању.

4. Радни делови линије за одсецање цеви хидрауличног притиска треба редовно прегледавати, нарочито треба обратити пажњу на услове хабања различитих угрожених делова. Треба га периодично прилагодити и редовно мењати како би се постигла сврха дуготрајног стабилног рада.


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga