Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Слип-разлика вратила и ширење гаса вратило слиттер

Слип-разлика вратила и ширење гаса вратило слиттер
Гумењак Осовина је посебна врста премотавања, пражњења котур, то јест, након високог притиска напумпана површину (односи се на кључном бара) могу се подиже осу, вратило на коме је површина дио (тастер бар) брзо увучена. Његово име је разноврсна, такође назива и осу ваздушног притиска, проширење вратила, експанзија гаса вратила, на надувавање ваљак, пнеуматски вратила, вратила притисак, гаса испустити ваљак.
karakteristike:
1: надувавање време рада је кратко, вратила експанзија гаса и одвајање папира цеви и постављање само 3 секунде може да заврши на надувавање и испуштања гаса, и не треба да се подели крај вратила стране било којег дела који може затворити са папира цеви оклузије.
2: Постављање хилзне је једноставан: да надувавају и разрешава акције, покретна и фиксно Хилзна на вратила површини било којем положају.
3: Тешка оптерећење: Може бити заснован на стварним потребама купаца да одреди величину пречника вратила, и употребу челика високе чврстоће, тако да је тежина оптерећења повећава.
4: Економска ефикасност висока: осовина дизајн је специјална функција, за дебеле, танке, Виде, уским разне врсте папира цеви сви могу применити.
5: Одржавање је једноставно, време употреба је дугачак: на надувавање вратила је један део, сваки део њене конструкције је фиксна спецификација, могу се користити да би његово одржавање згодно. Спецификације: Постоји много, укључујући 1-инча, 1.5 инча, 2 инча, 2.5 инча, 3 инча, 6 инча, 8 инча, 10 инча, 12 инча, итд
Слип-разлика Акис такође познат као гасом расте вратила клизање-тип је посебан део гаса вратила, независна мини и торзија постављена структура, то ће бити у стању да реши сваки ролну материјала због дебљине и напетости изазване од стране одмотавање појава, ефикасно могу да побољшају квалитет производа и ергономију.
Структури карактеристике и принцип гас диже вратила клизање-разлика: Слип-тип гаса-рисинг вратила углавном имају вретено, ваздушни јастук, слип рукав и друге компоненте. Ваздух у балона унутрашње проширење, промовисати сваку увијање групу напоље проширење и према величини притиска гаса за сет и сваки торзионом групе клизних момента вредности, лако се контролише сваку ролну материјала на подешавањем машина тензије.
Листић-тип гаса-рисинг вратило се углавном користи за стриптиз опреме са захтевима високог квалитета и брзу брзину.
Слип-тип гаса-рисинг вратила техничке параметре: слип-типе гас-рисинг осовине тела Спољни пречник φ 75мм, спољашњи пречник φ 78мм, погодан за Хилзна φ 76 ± 0.2мм.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga