Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Захтеви оквира и постављање жице брзине на линији дужине

Брза линија на линији дужине је врста електричне машине за процесирање. Жичана електрода врши кретање великих брзина и брзина хода је 8 ~ 10м / с. Жичана електрода се може користити више пута и брзина обраде је висока. То је главни тип производње и употребе у нашој земљи, и то је изворни мод електро-резонске жице-електроде за резање у нашој земљи.


Механизам за храњење навоја линије дужине са великом брзином је углавном састављен од држача калема, бубња за навијање жице и водилице. Када се прецизност механизма за храњење навоја пада, радијални излаз и аксијално кретање бубња за навијање жице ће бити узроковано. Радијални излаз бубња за намотавање жице смањује напетост жице електроде, што доводи до губитка жице. А жица молибдена ће се одвојити од жљебова водилице када је озбиљна.


Аксијално кретање бубња за намотавање жице велике брзине на линију дужине ће учинити жичну аранжману неравномјерно и довести до преклапања влакана. Вратило и лежај бубња за навијање жице често доводи до чишћења услед абразије, а лако је изазвати сломљену жицу. Дакле, носени врат и лежај морају бити замењени у времену. Када бубањ за намотавање жице промијени правац, ако се високофреквентно напајање не одсече, жица молибдена ће се спалити због високе температуре за кратко време. Због тога је неопходно проверити да ли је преклопни прекидач на крају кабла за навијање жице неупотребљив.


Приликом коришћења линије дужине са великом брзином , потребно је држати бубњеви за навијање жице и флексибилно окретање водилице. У супротном, то ће проузроковати вибрације система преноса жице у процесу покретања кретања. Позитивно заустављање на задњем крају бубња за навијање жице мора бити подешено тако да се избјегне сломљена жица. Везица затвара контакте и трља брзи покретни навој молибдена, што ће лако произвести жљеб и изазвати фрактуру напетости, па то такође треба заменити на време.


Фабрика машина Вуки Пукин

Контакт: Пеијун Гуо

Моб: + 86-13951579100

Тел: + 86-510-83208381

Факс: + 86-510-83209882

Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт, Вуки, Јиангсу, Кина

Е-маил: вкпк0510@163.цом

Сајт: хттп : //ввв.пкслиттер.цом

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga