Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Основни састав и примена предности ЦНЦ линије дужине сечења

Линија за резање ЦНЦ-а је такође врста машинске алатке. Не само да је сигуран и поуздан, већ је и лак за руковање, па га фаворизује већина корисника. Анализирајући из свог састава, он углавном укључује тело, рачунарски чип, феед сто и тако даље. Кућиште машине ЦНЦ линије за сечење је опремљено ЦНЦ дугметом, а горњи и доњи ваљак за улагање је постављен на кућиште машине.

Поред тога, у унутрашњости ЦНЦ линије дужине сечења, такође опремљеним корачним мотором за напајање. Овај део је углавном повезан са преносом ваљака. Бочна страна тела је опремљена са рамом за сечење, горњи секач се инсталира на оквир ножа, углавном погоњеним од стране стрижног мотора и може се померати горе и доле помоћу оквира ножа. Поред тога, тело је такође инсталирано са доњим резачем.

У поређењу са осталом сличном опремом, линија дужине ЦНЦ-а има очигледно побољшање у многим аспектима. На пример, када горњи секач управља погонским мотором, тачност позиционирања горњег сечива може се побољшати, а стартни момент момента корачног мотора је велики, а брзина стрижења и дубина машине за стрижење се могу слободно подешавати .

Истовремено, контрола целог система је такође значајно побољшана. То је зато што је ЦНЦ линија дужине сечења у прецизности контроле синглецхип рачунара висока, што може осигурати стабилан и поуздан рад опреме. Из тог разлога, у практичној примени, производ ће неизбежно донијети позитивне ефекте за резни појас и црева за резање у електронској и електричној индустрији.

За кориснике, ЦНЦ линија дужине сечења не само да има стабилне и поуздане перформансе, већ и значајно поједностављује радни процес, чинећи ефикасност производње већу, рад и одржавање су једноставнији.

Укратко, примена линије дужине ЦНЦ сечења не само да помаже произвођачима да побољшају ефикасност производње, већ и обезбеђују квалитет производа уз истовремено смањење трошкова производње. На тај начин се тржишна конкурентност предузећа може значајно побољшати.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga