Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Главне мере за ефикасно спречавање загађења хидрауличног система за брикетирање

Да би се обезбедило да хидрауличко брикетирање може нормално и стабилно радити, у поступку морају се предузети ефикасне мере како би се спречила инвазија контаминације. У принципу, како би се ефикасно спречило загађење, најважнија ствар је блокирање загађивача из хидрауличног система за брикетирање. Па како постићи овај циљ?

С обзиром на овај проблем, прије свега, морамо осигурати да је контејнер испуњен хидрауличном течном хидрауличном брикуеттингом чист. Правилна пракса је да се бубањ уља складишти у одговарајућем положају и покрије поклопац и осигурајте да је поклопац уља добро затворен.

Поред тога, обратите пажњу да акумулација кишнице на бубњу уља, пре отварања бубња уља, треба пажљиво очистити врх бубња уља.

Не само то, уље за хидраулично уље мора бити постављено на чисто место. Истовремено, такође треба осигурати да сви уређаји, као што су нафтни бубњеви, лијевак, тањир и тако даље треба чувати, како би се избјегло контаминација уља. Ако је потребно прање, требало би да користите свилену тканину за прање, да не би дошло до нагињања влакана у горе наведеном елементу за брикетирање, узрокује блокирање канала, коначно узрокује распад опреме. Ове мере су углавном да би се обезбедила чистоћа хидрауличне течности.

Истовремено, треба обратити пажњу на обезбеђивање чистоће када се хидрауличка течност убризгава у хидраулички систем за брикетирање. Опрема за чишћење горива треба користити за избегавање контаминације. Ако је потребно, редовно проверавајте и замените заптивку и заптиваче. Поред тога, пре употребе уља, потребно је извршити строгу филтрацију како би се избјегла чврста нечистоћа која оштећују систем. Обично мора бити опремљен филтер за сирово уље и фино уље, а филтер за уље се мора редовно чистити како би се осигурала тачност.

Обично, након што хидраулички систем за брикетирање ради на одређено време, особље такође мора комбиновати радну фреквенцију да формулише циклус замене уља. Запамтите да се сви елементи за монтажу и демонтажу морају очистити како би се спречило падање прљавштине. Ако постоји озбиљна контаминација течности уља, важно је идентификовати узрок и очистити га у времену.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/


Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga