Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Челична плоча у бунару у машини за резање је ван реда

У употреби машина за резање , понекад ће тампонска плоча потакнути по том појаву, што ће директно довести до неуједначеног материјала, јер ће производња имати велики утицај. Стога, требали бисмо разумјети његове узроке и ријешити их сходно томе.

Када је машина за резање у баферу, челична плоча оставља лево и десно гребање, јер челична плоча у вертикалном углу није уједначена, тако да ће бити неуједначен материјал. У овом тренутку можемо додати два сета ребара за одвајање материјала пре пораста ваљка, како би се спријечило појава слосхинга, тако да она може ући у ниво наше вертикалне стрижне машине.

slitting machine

Машина за резање често зауставља, такође узрокује неравномјеран пријем. Пошто између резаче и навоја не постоји напетост приликом заустављања или стартовања, материјал од лима је склони одступању. Да бисмо решили горе поменути феномен машина за резање, требало би да се што мање бавимо паркингом. Осим тога, глава материјалног притиска увек треба притиснути на материјал свитка, тако да ће играти одређену улогу у побољшању квалитета производа, такође ће се побољшати.

За машину за резање , растојање између сепаратор сепаратора и подешавање растојања на размаку дистрибутера на глави за поделу материјала такође ће довести до неправилног напајања. Треба обратити пажњу на растојање између раздјелног одстојника машине за резање и раздаљине између сепаратора материјала на глави за расподјелу материјала.


Ако сте заинтересовани за наше производе, молимо контактирајте нас!
Фабрика машина Вуки Пукин
Контакт: Пеијун Гуо
Моб: + 86-13951579100
Тел: + 86-510-83208381
Факс: + 86-510-83209882
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт, Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Сајт: хттп : //ввв.пкслиттер.цом

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga