Dom > Изложба > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Преглед кључних тачака за безбедност рада машине за резање лимова

Машина за резање лимова може донијети велику помоћ корисницима у стварном раду. Међутим, у раду опреме, неопходно је да се придржавате и одговарајућих процедура и захтева. Под нормалним околностима, машина за резање лимова може се управљати и одржавати тек након стручног усавршавања и испитивања.

Истовремено, све особље које се бави употребом и управљањем, прегледом и одржавањем машине за резање лимова треба пажљиво прочитати упутства и напомене о употреби опреме унапред. Као оператер, особље је одговорно за одржавање нормалног рада опреме. Дакле, када постоје неуобичајени проблеми, потребно је благовремено пријавити релевантно особље.

Оператор такође треба да обезбеди да су опрема машине за резање лимова и радног окружења чиста. Не би требало да се дрвеће прућа. Функције сигурносних постројења на уређају не могу се мењати, растављати или прекидати без дозволе, или уклонити радни део поклопца машине како би се оперативни дио изложио како би се избегле случајне несреће.

Стога, током свакодневног рада, особље мора унапред да предузме одговарајуће мере предострожности. Прије отварања машине за резање лимова проверите опрему и заштитни поклопац пре него што укључите опрему. Немојте чистити, поправљати или пронаћи погрешке током рада опреме.

Током рада машине за резање лимова, ако постоји неуобичајен феномен, особље на локацији би требало прво да притисне тастер за заустављање у циљу заустављање рада. Имајте на уму да у операцији постављања главе за причвршћивање ваљака, уређаја за истовар и тепиха треба посебно пажљиво спријечити несреће повреда.

С обзиром на структуру, машина за резање лимова углавном садржи пет делова, наиме, уређај за одмотавање, систем за резање, уређај за намотавање, механички погон и електрични систем. Током периода рада, специфична брзина резања углавном контролише оператор.

хттп://ввв.пкслиттер.цом/

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga