Dom > новости > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Анализа система контроле напрезања машина за резање

Перформансе и карактеристике машине за резање танког филма:
Након штампања, алуминијумска фолија мора бити одсечена на машини за резање након штампања и премаза. Резање великих запреминских полупроизвода у жељену величину, машина за сечење на сечењу полупроизвода је процес одмотавања и преклапања, овај процес укључује контролу брзине рада машине и контролу напона два дела. Такозвана тензија је за вучу алуминијумске фолије и стандардног ролне на језгру, алуминијумска фолија мора се наносити на одређено растезање и напрезање силе вуче, при чему напетост алуминијумске фолије контролише. Контрола напетости је могућност трајног управљања напетостом алуминијумске фолије на уређају, који мора бити ефикасан за било коју радну брзину, укључујући убрзање, успоравање и константну брзину машине. Чак иу случајевима искључивања у случају нужде, он има могућност да обезбеди да фолија не ствара никакав лом. Машина за резање Тенсион цонтрол је у основи ручна контрола напона, аутоматска контрола напона. Ручна контрола напона је у процесу премештања или одмотавања, када се промјер промјера у одређеној фази мења од стране руковаоца за подешавање ручног уређаја за напајање тако да се постигне сврха контроле напетости. Аутоматска контрола напона је стварна напетост сигурносног појаса директно помоћу сензора напрезања, тада се подаци о напетости претварају у регулатор напона повратног напона повратног напона, који се упоређује са унапред подешеним напонским вриједностима регулатора за израчунавање контроле Сигнала и аутоматске управљачке јединице, тако да је стварна вредност напона једнака претходно постављеној вредности напона, како би се постигао напетост стабилности. Опрема за премештање и опраштање опреме поставља величину директног утицаја на принос производа, превелику напетост, преоптерећење превише, алуминијумска фолија је једноставна за производњу бора. Ја напетост није довољна, алуминијумска фолија лако на ваљку да створи озбиљну дислокацију на вратилу, Тако да се не може истоварити, а резултујући у сечењу колута произведе велики замах, утичући на квалитет резања, тако да клизач мора имати добар систем за детекцију напетости.
1. Машина за резање Одвијање система за детекцију напона: детекција сензора напрезања Напетост директне детекције и међусобно механички заједно са методом детекције покретних делова. Типично, два сензора су упарена за употребу и постављена су на крајња вратила са обе стране водилица. Материјал појаса детектује стварну вредност напона тако што детектује оптерећење на обе стране водиличног ваљка, како би се открило померање или деформација сензора напрезања и конвертовање података напетости у сигнал напона на повратну информацију до регулатора напона.
2. Машина за одсецање отпуштања тензије и компензације напона: генерално је вероватно да се алуминијумска фолија одмотава и премештају за одржавање сталног напрезања алуминијумске фолије, погодна је за перформансе квалитета алуминијумске фолије, али не. Најбољи начин за то је повећање затезне чврстоће фолије према одређеном закону с повећањем пречника или тежине ролне материјала и смањењем вриједности тензије мање тежине. Због аутоматске контроле напона и ручне контроле напрезања у операцији резања.
Систем аутоматске контроле напона је унапред подешена вредност слабљења тензија, која се умањује у зависности од промене запремине материјала током рада. Приликом подешавања аутоматске напетости, прво подесите почетни напон, а затим подесите вредност слабљења тензија. Узимајући у обзир вриједност атенуације резане алуминијумске фолије као примјер, принцип постављања је: вриједност затезања слабљења алуминијске фолије (%) једнака напетости крајњег намотаја алуминијске фолије, минус почетни напон, а затим дијелити почетни напон , Количник се множи са 100%. Приликом постављања аутоматске вредности напона не би требало бити превелика, или алуминијумска фолија која премотава површинску тврдоћу, склона феномену упада, али напетост није превише мала, премала је лакша за узроковање превртања волумена превише лоосе, превртање неправилног трчања. Због тога је квалитет система за контролу ваља кључ за квалитет алуминијумске фолије, која је углавном погођена промјеном напетости фолије.
Да сумирамо, у сечењу медицинске фолије, пре свега, да изаберемо напредне моделе, и запазимо да у раду уређаја за разумевање карактеристика система за детекцију напетости и контроле, употреба материјала од алуминијумске фолије да се утврди разумна тензија и Отклањање слабљења и надокнаде тензијског процеса, како би се постигао благи почетак напетости опреме, меки заустави, како би се спречило стварање проблема са квалитетом. У операцијама сечења треба обратити пажњу на промену напетости ролне од алуминијумске фолије, јер на њега утиче квалитет материјала, тежина, хомогеност дебљине, промене брзине резања, приликом подешавања напона од одвијања и превртања морају бити компатибилне са овим Карактеристике алуминијумске фолије. Да би се обезбедила тачност напрезања од одвијања и премештања, ваљак за тестирање напона би требао бити већи од максималне брзине, а динамичка равнотежа треба да се рукује, а површину треба обезбедити довољним углом како би се обезбедио тачан радни тлак како би се осигурала Стабилност квалитета производа.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga