Dom > новости > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Анализа развоја тржишта Каипинг машина у Кини

У иностраном циљном тржишту улагања за успостављање главне производне базе за постизање локализације монтаже и производње. Јасно индустријско стратешко позиционирање, убрзање интеграције ресурса предузећа, култивација предузећа из кинеске машинске индустрије из светске класе, култивација и подршка кинеској машинској индустрији јака предузећа која се развијају у светске класе индустрије кинеских машина су главни циљеви развоја Кине каипинг машине. Традиционална Каипинг машина нема апсолутну предност у конкуренцији на тржишту, његова опрема већ не може задовољити већину потражње за производима. Ако Каипинг машина жели даљи развој, мора промијенити неке од недостатака у тренутном развоју.
Последњих година економска криза изазвала је општи пад индустрије у разним земљама, а наша влада предузела одговарајуће мјере како би стимулисала домаћи индустријски опоравак, укључујући Каипинг машину и друге индустрије, такође активно траже контра мјере, каипинг машинице до Индустрија индустрије пада као прилика за развој индустрије да гледа, наставља да се плаши техничке надоградње производа, ослањајући се на технологију и технологију како би добио иницијативу на тржишту.
На тржишту, многе Каипинг машине користе стару управљачку систем у операцији, ово је далеко од тренутног брзог развоја индустрије, морамо промијенити Каипинг машину у старо лице, коришћење напредних контролних система, као што су Напредни електрични сензори. С обзиром на то да стари систем контроле Каипинг машине за рад ивице намотаја и контрола материјала има одређено заостајање, утицати на обраду и производњу опреме, утичући на ефикасност обраде.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga