Dom > новости > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Како да бисте подесили Обработка Тачност Каипинг Мацхине

Бочни клиренс Каипинг машине одлучује квалитет страна смицања металног калем је смицања зона и кидање зоне треба да буде уредна, а површина је глатка, генерални смицања подручје заузима 20% до 45% од дебљине метал цоил је дебљи метал цоил, већа је стрижа подручје.
Производна прецизност КАИПИНГ алатних машина је такође важан фактор који утиче на квалитет смицајни металне калема, који се односи на ефикасну континуираног смицање. Ако постоји јаз између ножем осе и рупе у ножем, она ће кретање нож ексцентрик. Ако је настраност је превелика, повремено пробијање јавља. Али, како технологија напредује, сада је метална трака Каипинг машина преклапање прилагођавања је помоћу дигиталног аутоматизација, прецизније и згодан, као што су најрепрезентативнији бренд-статив у индустрији, Динг Фондације после 18 година усмерен на истраживање метала Каипинг машина и развој и производњу, у технологији је веома зрео. Да су познати у индустрији.
Подешавање Прецизност диска ножевима страни јаза у Каипинг машине се углавном постиже обраду прецизности цуттер диска, једињење гуменим изолаторски прстена и челика изолације прстен, који је једноставно дебљина, равност, паралелност, површинска обрада итд на. Поред тога, кумулативни грешка резача ће такође утицати на прецизност прилагођавања зазора на диск цуттер. Стога, ширина прецизност смицања металног завојница треба одредити од стране клиренса ножа, која не може прећи двоструку доба клиренса ножа.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga