Dom > новости > Sadržaj
Kategorija proizvoda

Разлика између Гелат и хладно Заханг

Топловаљани и хладно ваљани, као најпопуларнији на тржишту две врсте метода прераде челика, од стране великог броја произвођача челика употребе, технологија прерада два челика на крају каква је разлика?
Ја Хладно ваљање
Хладно ваљање је да се односи на хладном цртеж, Ленг, хладно, итд у собне температуре, челика или челика траке у различитим облицима, тржиште је веома популаран хладно реми раван челик, хладно извучене произвођачи стан челика су такође веома много .
Предности: Хладно ваљање може чине производ брзу израду прототипова, висок излаз, а процес неће оштетити премаз, може бити направљено у различите пресека облика, да се прилагоде на употребу услова; хладно ваљана челична може да произведе велику пластичну деформацију, чиме побољшање приноса тачку челика.
Недостаци: Иако не постоји термални пластичност у процесу обликовања, али преостала стрес је још увек у делу, то ће утицати на целу и локалну савијање челика. Хладно ваљани челик, уопште узев, део отварања, тако да се слободно торзија делу је низак, када је спољна сила је склон увијање, и под притиском ће бити склони на савијање савијање, сама челика је слаба торзиона учинак; Након што је формирана челик хладно ваљане, нема задебљања у споју плоче, тако да је локална толеранција челика је сиромашан.
ИИИ. топло ваљање
Предности: Челична може дубоко оштећени, дефект микроструктуре је елиминисан, микроструктура челика се сабија, а механичка својства побољшана. Ова врста побољшања углавном манифестује у дуж правца одлука, челик у одређеној мери неће бити исто тело. Пукотине и Мехурићи настале током сипања такође елиминисани на високим температурама.
Мана: Након топло ваљани, челичне унутрашња неметални инклузије се стисне на танке кришке, што доводи до појаве раслојавања, раздвајање може да челика у шава скупљања настанка теар; заостала стрес узрокован неравномерног хладноћом, што изазива деформацију челика, смањује стабилност и смањује отпор на замор у неком степену.
Треће, топло ваљане и хладно ваљани разлика:
(1) челичне хладног ваљања омогућава локалну савијање, који може у потпуности да искористе на извијање носивости;
(2) Преостала стрес топло ваљане равне челика и хладног Ла Цханг на челику је другачија, тако да постоји велика разлика у дистрибуцији одељку. Преостала стрес хладног цртања је углавном закривљена типа, а топло ваљање углавном типа филм.
(3) Слободни торзија топло ваљане челичне структуре већи него хладно извучених челика, тако да торзиона учинак вруће ваљаног челика је боља него хладно ваљаног челика.

Производи
rezanje серија
нивелисање серија
Стан челика серије
калем упендер
Контактирајте нас
Тел: + 86-510-83208381
Моб: + 86-13951579100
Додајте: 76 # Кианлуо Лоад, Хуисхан Дистрицт,
Вуки, Јиангсу, Кина
Е-маил: вкпк0510@163.цом
Istraga